Q&A med Linda Victoria vedrørende Mørklagt

Hvad handler bogen om?
Mørklagt handler om den ambitiøse direktør Martin Blackwood og om, hvordan hemmeligheder fra en dyster opvækst påvirker ham både professionelt og privat i alle hans relationer som voksen. Seksuelt er han dominerende, forretningsmæssigt svigter hans selvtillid bag facaden på trods af voksende succes, og moralsk giver han helt slip. CIA følger med i kulissen, da han indlemmes i et hemmeligt broderskab, hvor blod er noget, man drikker for at få et energikick. I kampen for at blive følelsesmæssigt urørlig går han dybere ind i mørket af netop den barndom, han forsøger at glemme.

Mørklagt er et psykologisk drama, der udspiller sig i toppen af et internationalt forretningsmiljø, hvor manipulation er hverdag, og følelserne er slået fra.”

 Hvorfor har du skrevet Mørklagt?
“Jeg skriver, fordi jeg ikke kan lade være. Alt omkring mig inspirerer mig, og selv små impulser kan blive til heIe historier, som afslører sig for mig, når jeg sætter mig og skriver. Teksten kommer til mig helt af sig selv. Mørklagt udspringer af et suk fra en 30-årig administrerende direktør, lige inden han gik på scenen for at lade sig hylde. Mere skal der ikke til: Et suk, der stod i skærende kontrast til personens renommé, blev til første bog i en trilogi.”

 Hvem skal læse bogen?
“Læsere med lyst til at komme ind bag facaden og forstå psykologien hos personer, som søger succes for enhver pris, vil forhåbentlig nyde bogen.”

 Hvilken oplevelse vil du gerne give læseren?
“Jeg håber, at Mørklagt vil overraske, måske chokere, og mest af alt skabe empatisk forståelse for mennesker, der på overfladen ser ud til at have et let og privilegeret liv, men som i virkeligheden slås med ligeså mange problemer som os andre. Jeg håber, at bogen både kan vække medfølelse og gru, og at læseren vil have svært ved at lægge den fra sig.”

 Hvornår kan vi læse noget nyt fra dig?
“Den amerikanske udgave af Mørklagt, med titlen Darkened, udkommer til efteråret, og bog to i Affinity-trilogien, Broderskab, er i redigeringsfasen lige nu.”